hotness 0
News

Midboss haalt $30.000 op in derde Season of Pride

Gepost door

Het derde Season of Pride, georganiseerd door ontwikkelaar Midboss, mag wederom een razend succes worden genoemd. Dit heeft het bedrijf ons laten weten middels een persbericht.

Gedurende het maand lange event hebben ruim zeventig streamers voor 186.000 aan kijkuren gezorgd. Om dit in perspectief te plaatsen: dit komt neer op ruim 21 jaar aan kijkplezier met games als Sayonara Wild Hearts en Dead by Daylight. Iets waar de ontwikkelaar van die tweede erg blij mee was.

''Werken namens Behaviour met Cade en Season of Pride was werkelijk een heerlijke ervaring,'' aldus Influence Manager Mae Morrison van Behaviour Interactive. ''We hebben een hoop gelachen, geld ingezameld voor geweldige doelen en het was fantastisch om samen te werken met een organisatie die queer stemmen het hele jaar ten gehore brengt.''

De goede doelen waar Morrison over spreekt mogen gezamenlijk maar liefst $29.534 in ontvangst nemen na aanleiding van Season of Pride. En hoewel we niet weten hoeveel iedere organisatie zal krijgen, weten we wel wélke goede doelen een donatie mogen verwachten. Dit zijn Trans Lifeline, The Trevor Project, GaymerX, Mermaids, Minus18, Black Girls Code, Girls Who Code en Women in Games International.

''Season of Pride versterkt alles wat we doen bij Trans Lifelife; het verspreidt bewustzijn over onze services, laat transmensen zien dat ze ondersteund worden door een geweldige community van content creators en het voorziet vitale financiering voor ons werk,'' zegt Bri Barnett, Director of Advancement. ''De communities op Twitch financieren jaarlijks ruim 15% van ons budget. Het is onmogelijk om de impact van deze events te overschatten.''

''Ons derde jaarlijkse Season of Pride event was een hit. We zijn zo trots op wat we dit jaar en elk jaar gedaan hebben. Het blijft groeien en harten raken van gaymers overal, terwijl het een hoop mensen samenbrengt om geld in te zamelen voor goede doelen die het verdienen en geweldig werk doen om de wereld een betere plek te maken voor ondergewaardeerde minderheden, terwijl het positieve LGBTQIA+-karakters en -verhalen promoot,'' aldus Midboss CEO Cade Peterson.

0 reacties op "Midboss haalt $30.000 op in derde Season of Pride"