hotness 0
News

Nieuwe DLC voor Sleeping Dogs komt volgende week

Gepost door

Sleeping Dogs zal op 18 december nieuwe DLC krijgen. Dat werd door ontwikkelaar Square Enix aangekondigd. De content krijgt de naam “The Zodiac Tournament” en introduceert een martial arts-toernooi in de open world-game.

De nieuwe DLC voor Sleeping Dogs geeft je als speler de kans om deel te nemen aan een martial arts-toernooi, waarbij je het moet opnemen tegen de beste vechters ter wereld. The Zodiac Tournament wordt een integraal onderdeel van het spel, zodat je op elk moment kan deelnemen aan het toernooi. Het spel zal spelers die het aangeraden level nog niet hebben bereikt echter waarschuwen voor de extra moeilijkheid.

De inspiratie voor de DLC haalde Square Enix uit klassieke kung fu-films. Hoofdrolspeler Wei Shen zal zich eerst een weg moeten banen door arena’s met standaard vijanden. Als dit is gebeurd, moet hij het opnemen tegen een andere deelnemer aan het toernooi. Dit kan gezien worden als een soort boss fight en bied je de kans om een nieuwe finishing move te unlocken, wanneer je je tegenstander verslaat.

0 reacties op "Nieuwe DLC voor Sleeping Dogs komt volgende week "