hotness 0
Sam_Kerr_GEN5_SK_CROP_SOCIAL_1920x1080
News

Nieuwe features in FIFA 23 op een rij

Hier een lijst met de verbeteringen die FIFA 23 heeft toegevoegd

Gepost door

De grootste klacht van iedere FIFA afdeling is eigenlijk altijd weer de vraag of Electronic Arts het nog een keer durft de nieuwste versie ook echt nieuw aan te laten voelen. Of ze met FIFA 23 echt iets nieuws hebben gebracht valt te betwijfelen, maar er zijn wel een paar vernieuwingen. Hier de vernieuwingen op een rij.

  • Hypermotion 2 technologie
    Met deze vernieuwde technologie worden de animaties hele stukken verbeterd ten opzichte van voorgaande delen. Door de integratie van Advanced 11v11 Match Capture en eigen machine learning zijn er meer dan 6000 authentieke animaties tijdens de game die getriggerd kunnen worden, waardoor het spelverloop in de voetbalgame er stukken minder als een game uit zal zien dan in de vorige versies. De bewegingen zullen zelfs per team kunnen verschillen, maar ook zijn er aanzienlijke verbeteringen in de versnellingsmechanismen en in een nieuw dribbelsysteem. Deze techniek is alleen maar beschikbaar voor de next-gen consoles en de PC. De mensen met een PlayStation 4 of Xbox One zullen het met de ouderwetse technologie moeten doen.
  • FUT
    Vroeger als je uitgewerkt was, ging je met de FUT. Dit betekent dat je voor je pensioenleeftijd al mocht stoppen met werken. Tegenwoordig is het Fifa Ultimate Team dat de dienst uitmaakt. Geen vrij voor jou, werken moet je. Er is tijdens FUT een nieuwe game-modus met de naam FUT Moments. Dit zijn scenario gebaseerde spelmomenten tijdens de gebruikelijke gang van zaken. Ook is de chemistry binnen het team volledig vernieuwd, waardoor er meer flexibiliteit is ontstaan tijdens het samenstellen van het team.
  • Woman's Club Fotoball
    De gemiddelde Voetbal Inside-fan zal er niet zo heel gelukkig van worden, maar de tijden dat damesvoetbal genegeerd kan worden zijn definitief voorbij. Vrouwenclubs uit de Barclays FA Women's Super League en Division 1 Arkem kunnen bij lancering van de game allemaal worden gespeeld. Ook is er een speciale versie gemaakt van de Hypermotion 2 technologie speciaal voor ons vrouwelijke medemens, omdat deze fysiek toch wat anders bewegen.
  • FIFA World Cup
    Al zou je het willen, je komt er niet op onderuit dat het bekend is dat het WK Voetbal dit jaar wat later plaats zal vinden dan normaal. In November zal in Quatar de FIFA World Cup 2022 worden gespeeld. Ook de dames hebben een eigen WK in de zomer van 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. EA Sports zal extra aandacht besteden aan beide toernooien.
  • Crossplay
    Voor de PlayStation 5, Xbox series x|S, Google Stadia en de PC-versies maakt het niet uit waarmee je speelt, je kunt altijd tegen elkaar spelen. Crossplay is volledig geïintegreerd. De uitzondering is voor de oudere consoles. Met de versies voor de PlayStation 4 en Xbox One kan wel tegen elkaar worden gespeeld, maar niet tegen de eerdergenoemde consoles.

0 reacties op "Nieuwe features in FIFA 23 op een rij"