hotness 0
Black Desert Online Cover
News

Pearl Abyss brengt de tweeling weer samen in Black Desert Online en Mobile

En dit is voor iedereen goed nieuws!

Gepost door

Toen de tweelingzussen Maegu en Woosa vorig jaar verschenen in Black Desert, arriveerden ze niet samen. Maegu verscheen enkel op mobiel, terwijl Woosa de PC en consoles bezocht. Misschien dat de feestdagen het ontwikkelteam aan het belang van familie deden denken, maar zojuist is aangekondigd dat de zussen herenigd zullen worden.

Dit betekent dat Woosa spoedig beschikbaar zal zijn op mobiel, waar ze haar waaier en magie het weer als wapen inzet, terwijl Meagu haar fox magic tentoon mag stellen op de grote schermen. Woosa zal al aankomende dinsdag arriveren, terwijl haar zus iets langer op zich zal laten wachten. Maar wie daar het geduld niet voor heeft, kan zich vandaag al inschrijven voor een pre-release event dat maandag begint op Global Lab.

Alle spelers zullen er hiernaast goed aan doen om de officiële website in de gaten te houden. Ter ere van deze reünie zal het voorwerp J's Hammer worden weggegeven, een zeer begeerde bescherming tegen de nadelige effecten van een gefaalde enhancement.

0 reacties op "Pearl Abyss brengt de tweeling weer samen in Black Desert Online en Mobile"