hotness 0
News

Phantom Abyss wordt flink verbeterd met nieuwe update

Gepost door

First-person roguelike Phantom Abyss heeft een nieuwe update ontvangen die de Early Access-titel in één stap een stuk dichter bij voltooiing brengt.

De Overturned update voegt in een klap maar liefst 28 nieuwe kamers toe, evenals een nieuw soort kamer die draait als je erin loopt. Gewoon omdat het nog niet lastig genoeg was om je door de vallen heen te manoeuvreren. De zweep is ook verbeterd met een nieuwe Blessing, die overigens wel ten koste gaat van andere spelers.

Op het technische vlak kunnen we bugfixes verwachten, verbeterde visual cues, visuele upgrades voor Trap Doors, Portal Screens Relic Room-deuren en begroeiing, evenals fixes voor de problemen met het de back-end en online spelen.

Om de release van deze update te vieren is de game tot 30 augustus met 25% in prijs verlaagd op Steam. Je betaalt hierdoor € 17,24 in plaats van € 22,99.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Phantom Abyss wordt flink verbeterd met nieuwe update"