hotness 13
Shawn Layden Cover
News

Phil Spencer noemt PlayStation ''slimy'', voormalige baas PlayStation reageert

The hypocrisy is strong in this one

Gepost door

Zoals we eerder deze week al schreven, is Xbox hoogstwaarschijnlijk voornemens om meer van hun games op den duur naar andere platformen te brengen. Deels omdat ze dit moeten, zoals het geval is bij Call of Duty: Blacks Ops VI, maar deels ook om meer te verdienen aan de producten die ze in de markt hebben gezet.

In een interview met PSU zegt Spencer hierover dat ''ik spelers de keuze wil geven over hoe je jouw game speelt en met wie je dat doet en niet ''slimy'' platform dingen doen om je te dwingen om te doen wat ik wil dat je doet.'' Dit citaat doet sindsdien de rondte op X en heeft de aandacht getrokken van voormalig PlayStation-topman Shawn Layden, die erop reageert met een gif die alles zegt.

Shawns reactie is ergens begrijpelijk. Microsoft heeft in het verleden nog groots ingezet op exclusiviteit door studio's als Obsidian en Bethesda te kopen, evenals (tijdelijke) exclusiviteit voor titels als Quantum Break en Rise of the Tomb Raider. Het mag nu wel hebben besloten meer multi-platform te gaan, maar met de beschuldigende vinger wijzen voelt natuurlijk met dit in acht genomen nogal hypocriet aan.

0 reacties op "Phil Spencer noemt PlayStation ''slimy'', voormalige baas PlayStation reageert"