hotness 0
Crossout: Polar Lights Update
News

Reis naar het koude Noorden in de nieuwe update van Crossout

Nu maar hopen dat het warm genoeg is in de tanks

Gepost door

Gaijin Entertainment heeft een nieuwe update aangekondigd. Ga naar de Noordpool in de Northern Lights update. Ontmoet een nieuwe factie, speel in een nieuwe map en bepaal de spelregels van de strijd zelf in de Game Center. Dit gaat uiteraard allemaal vergezeld worden met talloze nieuwe voertuigen.

De mensheid is in Crossout voor een groot deel weggevaagd, maar de wil om ruzie te blijven maken is er nog steeds. Om te kunnen overleven in het koude noorden is een groep ontstaan die zichzelf de Hyperborea noemt. Ze zwerven over de ijskoude woestenij met omgebouwde voertuigen die bestaan uit stukken van onderzeeboten en ijsbrekers. Door schepen van metaal te ontdoen, kunnen zij nieuw materiaal maken waarmee ze kunnen overleven. Dit neemt met zich mee dat er een nieuwe factie is met zijn eigen nieuwe voertuigen met zijn eigen voor- en nadelen.

Met de update komt ook een nieuwe Battle Pass die loopt tot 7 juni. IN de Polar Lights Season Pass zitten nieuwe onderdelen voor de Hyperborea, zoals de Sleipnir rupsbanden die gemaakt zijn om door alle omstandigheden heen te kunnen beuken. Ook de Munun cockpit is een aanwinst, vanwaaruit je combat drones kunt commanderen.

Midden in de Noordpool barstte de aarde opeens open. Lava spoot de lucht in op de grond van de uitbarsting ontstond een vulkaan. Dit gebeurde allemaal op een plek waar een onderzoekscentrum gebouwd was. Nu wordt deze plek gebruikt door de Hyperboreans als opslagplaats voor oude spullen waar ze niets meer aan hebben. Dit is de perfecte plaats voor een veldslag. Speel PvP veldslagen in deze Volcano map.

Als laatste is er dan ook de Game Center. Hier kan de speler helemaal naar zijn wensen een potje instellen. Aan welke vereisten moet worden voldaan om te winnen? Hoe lang mag een potje duren? Wat voor weer moet het zijn? Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan worden ingesteld.

Crossout is beschikbaar op de PC, PlayStation consoles en de Xbox Consoles.

0 reacties op "Reis naar het koude Noorden in de nieuwe update van Crossout"