hotness 0
News

Rescue HQ: The Tycoon is onderweg naar consoles

Gepost door

Dankzij de wildgroei aan simulatorspellen, heb je geen tekort aan opties wanneer je doktertje, politie of brandweerman wil spelen. Maar ze alle drie? Dat kan pas later deze maand op consoles.

Dan verschijnt namelijk Rescue HQ: The Tycoon voor PlayStation 4 en Xbox One. De game verscheen al in 2019 op PC, maar is speciaal voor deze uitgave opnieuw onder handen genomen. Zo is de User Interface aangepast en is de besturing geoptimaliseerd voor spelen met een controller. Bovendien zit de kustwacht DLC, bestaande uit een nieuwe map, nieuwe verhaalmissie en een compleet nieuwe afdeling, bij deze versie inbegrepen.

''Rescue HQ geeft spelers een hoop verschillende opties voor het bouwen van een wacht met de talrijke voertuigen en voorwerpen. Dit maakt de gameplay ontzettend gevarieerd en leuk voor lange tijd,'' schrijft stillalive studios CEO Julian Mautner in de pers release. ''We zijn heel blij dat we deze titel eindelijk op console aan kunnen bieden.''

''Tycoon games als deze zijn vrij zeldzaam op consoles. Rescue HQ: The Tycoon was erg populair bij PC-spelers, daarom zijn we er zeker van dat die ook een succes zal zijn op consoles,'' voegt CEO van Aerosoft Winfried Diekmann toe.

           

0 reacties op "Rescue HQ: The Tycoon is onderweg naar consoles"