hotness 0
News

Rise of Firstborn krijgt een nieuwe eigenaar

Gepost door

Rise of Firstborn, de RTS die voorheen door het leven ging als Iron Throne: The Firstborn, wisselt van eigenaar. De originele maker Netmarble Corporation heeft de game en toebehoren verkocht aan KIXEYE Studios, die de game verder zal voortzetten.

''We zijn ontzettend opgewonden om Rise of Firstborn te verkrijgen en verwelkomen Firstborn-spelers in de KIXEYE-familie,'' schrijft CEO Colin How in een persbericht. ''Met deze overname gaan we verder met het realiseren van onze visie om de wereldleider van real-time strategy games te worden. In de kern van deze game ligt een state of the art engine, die we potentieel kunnen gebruiken voor dingen zoals engine sharing en het verder opschalen binnen de Stillfront Group studios (het moederbedrijf van KIXEYE Studios).''

''Met deze transactie zet Stillfront diens reis van overnames voort, welke een waardevol segment vormen in onze M&A groeistrategie. Rise of Firstborn is een buitengewoon sterke RTS game en we zijn opgewonden om KIXEYE's ervaring met soortgelijke titels in te zetten om deze game nóg succesvoller te maken,'' vervolgt Tim Holland, CFO van Stillfront Group North America.

Stillfront is allicht geen naam die allicht een belletje doet rinkelen. Het bedrijf zat echter al achter spellen als War Commander: Rogue Assault en Battle Pirates. Het heeft dus in ieder geval nodige ervaring met titels als deze.

0 reacties op "Rise of Firstborn krijgt een nieuwe eigenaar"