hotness 0
News

Rockstar laat het één en ander weten rond gameplaybeelden en een next-gen GTA V

Gepost door

Rockstar deed er voor de launch van GTA IV alles aan om gameplaybeelden binnen het bedrijf te houden. Gamers kregen enkel trailers en screenshots te zien. Ook op de dag voor de release, toen er plots veel gameplay video's op Youtube verschenen, werd de consument beschermt. Deze video's werden direct van Youtube gehaald zodat GTA IV voor iedereen een verrassing was. Bij GTA V lijkt Rockstar een andere aanpak te kiezen. Bovendien houdt Rockstar nog steeds de lippen stijf op elkaar omtrent een next-gen versie van GTA V.

Naast het vrijgeven van trailers en screenshots, worden er binnenkort ook gameplaybeelden vrijgegeven door Rockstar.  Rockstar laat weten dat we binnenkort gameplaybeelden te zien krijgen. Dergelijke confessies smaken naar meer,  maar een datum voor deze gameplaybeelden blijft nog onbekend.

"Binnenkort (of in september, als je de beelden niet bekijkt voordat je speelt) is er de eerste 'Official Gameplay Video'."

Rockstar werd naast gameplaybeelden ook gevraagd naar een next-gen versie van GTA V, evenals een PC-versie. Rockstar wist beide te vragen te beantwoorden met één antwoord, namelijk dat ze hier niets over te melden hebben. Geen bevestiging, maar ook geen ontkenning. Bij GTA IV duurde het vrij lang voordat de PC-versie op de markt verscheen. Wellicht dat GTA V hetzelfde lot wacht. Rockstar zal zich daarentegen ongetwijfeld bewust zijn van de grote vraag naar een next-gen GTA V.

0 reacties op "Rockstar laat het één en ander weten rond gameplaybeelden en een next-gen GTA V"