hotness 0
News

Runescape ontvangt zijn 150ste quest

Gepost door

Wie nog altijd de originele RuneScrape speelt, zal kunnen beamen dat de game geen gebrek aan content heeft. Nog altijd ontvangt het spel content updates die nieuwe quests toevoegen voor de spelers die al jaren in de MMO zitten vastgeroest.

De laatste update zorgt voor een mijlpaal, want met de quest A Kingdom Divided ontvangt het spel zijn 150ste quest. Hierin probeer je de corruptie in de Kourend Council aan te pakken, terwijl een duistere kracht zijn kwaadaardige invloed uitoefent.

“Spelers houden van Great Kourend met haar rijke lore, en nu is het de perfecte plaats voor een quest rond complotten en corruptie binnen de zittende regering,'' aldus Executive Producer Rob Hendry. ''Hoewel A Kingdom Divided een gevorderde quest is, heeft Old School al meer dan 700.000 spelers die de vorige zeven delen van de questreeks hebben voltooid en klaar zijn voor dit nieuwe avontuur.

Net als bij alle andere nieuwe content die we introduceren in Old School, is Kingdom Divided goedgekeurd door de spelers. We hebben de spelers om hun mening gevraagd en we ontvingen ruim 30.000 stemmen, waarvan 92,7% vóór toevoeging van de quest. We kijken ernaar uit om te zien hoe spelers deze uitdaging aanpakken en ervoor zorgen dat Great Kourend niet langer verdeeld zal zijn.”

Wie deze quest voltooid wordt overigens rijkelijk beloond. Het Arceuus Spellbook krijgt 26 nieuwe spreuken, je ontvangt een lamp met 10K EXP, kunt nu zestig charges in Kharedst's Memoirs hebben en krijgt een respawn punt in Kourend Castle.

           

0 reacties op "Runescape ontvangt zijn 150ste quest"