hotness 0
news

Schiet je een weg naar veiligheid met Drop Dead: The Cabin

Gepost door
op

Na de uiterst positieve ontvangst van de originele Drop Dead heeft Soul Assembly Drop Dead: The Cabin onthuld. In deze draai aan de first-person zombie shooter moeten twee spelers samenwerken om een nacht in de bossen met de levende doden te overleven.

Zombie shooters, in welk aanzicht dan ook, zijn niet bepaald een zeldzaamheid. The Cabin speel je echter met een Meta Quest 2 op je kop, waardoor je veel dichter op de actie zit. En dan is het plotseling een stuk lastiger om kalm te blijven en de juiste beslissingen te maken als het erop aankomt. Want overleven is nog niet zo makkelijk als je ondertussen ook moet zorgen dat de generator voorzien blijft van brandstof, de lichten aan moeten blijven en de communicatie met de buitenwereld gaande blijft.

Spelers worden geacht samen te werken om deze doelen te bereiken, hetgeen zich kan vertalen naar zij aan zij vechten, het werk verdelen of elkaar back-up geven. Maar, in theorie, vooral naar bloedstollende actie terwijl ze proberen het hoofd te bieden aan de creaties van Dr. Monday.

''Met Drop Dead: The Cabin wilden we een meeslepende coƶperatieve survival ervaring maken die meer is dan een slachting, maar eerder een tactische uitdaging die teamwork, planning en goede communicatie vereist om te overleven,'' legt Soul Assembly CEO David Solari uit. ''We zijn grote fans van 80's horror als The Evil Dead, The Cabin in the Woods en Stranger Things, dus we wilden onze liefdesbrief aan het genre in de meest meeslepende manier mogelijk bezorgen: VR.''

Drop Dead: The Cabin moet later dit jaar verschijnen. Spelers die geĆÆnteresseerd zijn, kunnen zich hier inschrijven voor de beta.

0 reacties op "Schiet je een weg naar veiligheid met Drop Dead: The Cabin"