Schiet met twintig man in de Blast-mode van Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront
17/11/2015
First-person shooter, Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Shooter-fans zijn er in allerlei soorten. Sommige krijgen maar geen genoeg van Capture The Flag, terwijl andere het liefst over massale maps scheuren in voertuigen. Maar voor Star Wars-fans die het liefst het wit van de tegenstanders ogen zien is er zojuist onthulde Blast.

Blast is de naam die DICE heeft gegeven aan Star Wars: Battlefronts 10 VS 10 Team Deathmatch, waarin de Imperials en Rebels tegen elkaar strijden om als eerste honderd kills te scoren. Dan eindigt namelijk de wedstrijd. Dit gebeurd eveneens wanneer er tien minuten gepasseerd zijn, waarna het team met de meeste kills wint.

Blast is ontworpen om anders te zijn dan andere modi in Star Wars: Battlefront, ondanks het feit dat de gevechten zich afspelen op dezelfde planeten. De maps voor Blast zijn namelijk niet zomaar kleinere versies van de reguliere maps, maar zijn speciaal voor de mode ontwikkelt. Of zoals lead level designer Dennis Brännvall het zegt: ''Stel dat je zojuist Walker Assault mode op Hoth hebt gespeeld en dan naar Blast gaat, terwijl je op Hoth blijft. Dankzij de variaties in belichtinh en de tijd van de dag zal je gegarandeerd een verschil zien.''

Omdat in Blast geen voertuigen zitten en er geen helden of schurken binnen kunnen vallen, ligt de nadruk veel meer op de wapens. En hiervan zitten er genoeg verborgen in de maps, al liggen ze niet allemaal zomaar voor het oprapen. Het juiste wapen op het juiste moment kan echter het tij keren volgens de site van Electronic Arts.

Bron: Electronic Arts

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner