SEGA kondigt shooter HYENAS aan

In een toekomst waar de elite Mars heeft gekoloniseerd ten koste van de aarde, zijn zij die achter zijn gebleven blijven zitten met de restjes. Letterlijk. De planeet is aan diggelen en de enige reden dat het nog enigszins functioneert is dankzij diezelfde rijke eikels die de oorzaak waren.

Nostalgie is immers een sterk iets en zelfs de rijksten willen merch hebben van het thuisfront. Teams van plunderaars laten dat echter niet zomaar over zich heen gaan. Grijp je vrienden en wapens en val de ruimtewinkels binnen waar ze de gestolen waren in verkopen. En neem het terug!

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan overigens, want deze complexen worden beschermd door alarmen, drones en vijandelijke NPC's. En alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn andere teams van spelers op hetzelfde uit. En net als jij kunnen zij de omgeving voor hun eigen doeleindes inzetten door bijvoorbeeld de beveiliging te hacken of de zwaartekracht uit te zetten om je van bovenaf aan te vallen. Wie te gretig wordt, loopt daarom het risico alles te verliezen, daar de buit pas binnen is als je veilig bent ontsnapt.

''We geloven dat de sleutel tot het succes van een moderne shooter ligt in het begrijpen wat spelers willen zien en waar ze hun ervaren willen zien gaan,'' zo vertelt Executive Producer David Nicholson van Creative Assembly. ''We weten dat we iets interessants in handen hebben, maar weten ook dat we in het nadeel zijn. Om het op te kunnen nemen tegen de grootste games in de industrie, is het nodig om te horen wat spelers denken; vanaf het begin. Als je het wil, willen je mee nemen op deze reis. Dat is waarom we vandaag, na de onthulling, de eerste publieke Alpha test lanceren.''

Wil jij hier aan deelnemen? Dan kun je je hier inschrijven.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner