hotness 0
Genshin Impact Concert 2022
News

Shiro Sagisu dirigeert concert van de soundtrack van Genshin Impact

Gepost door

De Chinese mobile game Genshin Impact is misschien wel de meest succesvolle mobiele game in jaren. Heel veel mensen, ook buiten China, zijn verknocht aan deze fantasievolle RPG die erg lijkt op Zelda: Breath of the Wild. Een onderdeel van deze free-to-play game is zijn soundtrack. En iedereen die helemaal wegzwijmelt van dit prachtige stukje pure kunst met zijn compleet eigen geluid, krijgt nu de mogelijkheid om een heus concert bij te wonen, waar je kunt meedeinen op de prachtige klanken die deze game tot de man brengt.

Voor 75 minuten word je ondergedompeld door de beste musici die de wereld te bieden heeft. Ze worden geleid door niemand minder dan de beroemde en beruchte Shiro Sagisu. Die natuurlijk wel wat te zeggen heeft over deze megaproductie: "De originele Genshin Impact soundtracks passen perfect in de in-game scenes en omgeving en ook spreekt het tot de verbeelding."

"Het maken van muziek voor Genshin Impact is altijd een eindeloze verkenning geweest voor mij en het HOYO-MiX team," zegt Yu-Peng Chen, Composer and Music Producer of HOYO-MiX. "In het laatste jaar, als Inazuma and Sumeru ontvouwde, hebben we ernaar gestreefd de Genshin Impact muziek te maken met onderdelen van over de hele wereld." Zoals gebruikelijk is hij enorm opgewonden over het resultaat.

0 reacties op "Shiro Sagisu dirigeert concert van de soundtrack van Genshin Impact"