hotness 0
Sona-Nyl of the Violet Shadows: What Beautiful Memories Cover
News

Sona-Nyl of the Violet Shadows: What Beautiful Memories blijft nog wat langer in prijs verlaagt

En dat vinden we totaal niet erg

Gepost door

Toen we vorige maand over de release van Sona-Nyl of the Violet Shadows: What Beautiful Memories schreven, lieten we jullie reeds weten dat MangaGamer 15% korting gaf aan eenieder die de game reserveerde.

Gamers zijn echter ook niet gek en steeds meer houden vooral bij digitale titels de vuistregel ''geen pre-orders'' aan, zelfs als ze daardoor riskeren meer te betalen. In het geval van Sona-Nyl zou dat wel eens een goede keus kunnen zijn geweest. Niet omdat de game slecht is gebleken, maar omdat de pre-order-korting direct over is gegaan in een launch korting, dus je kunt nu tot 14 december wederom 15% besparen op de verkoopprijs van $34.95, waardoor je de game voor $29.70 al hebt.

Update: De game is nu ook op Steam verschenen en hoewel niet van tevoren aangekondigd, is die ook daar afgeprijsd. Net als op MangaGamer bespaar je 15% als je het in de eerste week koopt, waardoor de prijs daalt van € 33,99 naar € 28,89.

Sona-Nyl of the Violet Shadows: What Beautiful Memories Launch

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Liar-Soft of MangaGamer, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Sona-Nyl of the Violet Shadows: What Beautiful Memories blijft nog wat langer in prijs verlaagt"