Speel Seizoen 4 van Super Animal Royale nu ook op Facebook Gaming

De beroemde Free-to-Play top-down multiplayer battle royale Super Animal Royale, heeft inmiddels meer dan zeven miljoen vaste spelers die allemaal keihard vechten om als laatste over te blijven op het speelveld. Inmiddels zijn zij aangekomen bij seizoen 4.

In de game kiest de speler een Super Animal in een menu van vossen, panda's, huiskatten en andere dodelijke diersoorten. Daarna wordt je gedropt in de ruïnes van een verlaten safari park, waar je als laatste over moet blijven in een strijd tot de dood tegen 63 andere tegenstanders.

Seizoen 4 heeft, zoals ieder eerder seizoen, weer een aantal flinke wijzigingen in de petto. Zo kun je nu kiezen om de veel gevraagde Super Lizard te zijn en zijn er talloze verbeteringen aangebracht in het spel zelf. Ook is er tijdens de S.A.W. vs Rebellion-modus een boss battle tegen een Giant Star-nosed Mole.

De game is beschikbaar op de PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en op Google Stadia. Mocht dit niet voldoende zijn, dan is hij nu ook te spelen op Facebook Gaming.

 

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner