hotness 0
News

Symphony of War verschijnt uit het niets, wordt direct afgeprijsd

Gepost door

De TRPG is in recent jaren bezig aan een opmars, niet alleen dankzij grote namen als Warhammer en Fire Emblem, maar ook door indie-titels als Warband.

Symphony of War past prima in dit straatje en daarom vroegen fans dit genre zich al tijden af wanneer de game zou verschijnen. Tijdens IGN's Summer of Gaming kregen we daarop een antwoord. De game is nĂș te koop en kost € 19,99. Behalve in de eerste week, want dan kun je profiteren van 20% launch korting, hetgeen de prijs verlaagd naar € 15,99.

''Verrassing! Het project waar we de laatste jaren ons leven aan geweid hebben is nu uit,'' vertelt Phil Hamilton van Dancing Dragon Games. ''De kans krijgen om ons spel te shadowdroppen gedurende een grootste zomer showcase is iets wat nooit hadden durven dromen. We kijken uit naar iedereens reacties op de twists die we bedacht hebben voor het verhaal samen met de ''nog een beurt'' gevechten in de late uurtjes. We willen iedereen officieel verwelkomen tot de Nephilim Saga!''

 

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Symphony of War verschijnt uit het niets, wordt direct afgeprijsd"