hotness 10
TEKKEN 8 Cover
News

TEKKEN 8 Producer Harada vraagt waarom iedereen het over Waffle House heeft

In Japan kennen ze de memes niet

Gepost door

Waffle House, een fastfood-keten in Amerika, staat om meer bekend dan diens maaltijden. Als een plek waar goedkoop kan worden gegeten en welke 24 uur per dag is geopend, is het een plek waar mensen onder invloed zich vaak verzamelen, met alle nare gevolgen als gevechten van dien.

Dit komt blijkbaar zo vaak voor, dat beelden van gevechten in en rondom Waffle House een tijd geleden trending waren op social media, met een video van een medewerkster die een gegooide stoel met groot gemak afwend als koploper. Ondertussen is de trend alweer grotendeels gepasseerd, maar mensen hebben het onthouden en vragen daarom nu al enige tijd aan TEKKEN Producer Katushiro Harada om een Waffle House stage toe te voegen aan TEKKEN 8.

Dit is op zichzelf geen nieuws. Fans vragen ontwikkelaars constant om dingen op social media. Wat echter zeldzaam is, is dat er daadwerkelijk op gereageerd wordt, iets wat Harada-san doorgaans wel doet. Zo ook nu, met onderstaande Tweet:

Gamers, geamuseerd door het feit dat de Producer dit nu serieus neemt, reageerden massaal met video's van gevechten, gerelateerde memes en daadwerkelijke uitleg over de context, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een tweede Tweet:

Of een daadwerkelijke Waffle House stage, dan wel een parodie erop, er daadwerkelijk gaat komen, is op zijn minst onwaarschijnlijk. Alleen al het feit dat een Producer van een grote ontwikkelaar als Bandai Namco het serieus in overweging neemt is echter nieuwswaardig en we hopen stiekem dat Waffle House er mee instemt.

0 reacties op "TEKKEN 8 Producer Harada vraagt waarom iedereen het over Waffle House heeft"