hotness 0
News

Tetris Effect bevat een tweede verborgen level

Gepost door

Dat het enkele jaren geleden verschenen Tetris Effect een verborgen level had is oud nieuws. 1989, een ode aan de Game Boy-versie van Tetris, kon worden vrijgespeeld via een tijdelijk evenement. Ter ere van het jubileum van de serie kun je hem nu echter permanent ontgrendelen door level 50 in-game te worden.

Dat is echter niet het spannendste nieuws van ontwikkelaar Enhance. Zij hebben immers om dezelfde reden ook bekendgemaakt hoe een tweede verborgen level kan worden ontgrendeld. Dit level heet 1984 en is natuurlijk een referentie naar de eerste Tetris. Om deze te kunnen spelen moet je met de controller een code invoeren. Op PlayStation is dit PlayStation-controller is dat: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, O, X. Op Xbox en Oculus is het: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A. Daarmee ben je er echter nog niet.

Wie deze code invult belandt op een leeg scherm. Hier moet met een toetsenbord 06061984 worden ingevuld, de release date van de eerste Tetris. Pas daarna kun je het level spelen.

0 reacties op "Tetris Effect bevat een tweede verborgen level"