hotness 0
News

The Farm 51 praat ons bij over World War 3's 0.8 update

Gepost door

World War 3; het is alweer even geleden sinds we schreven over deze game. Het ontwikkelteam heeft in de tussentijd echter totaal geen vaart geminderd en is alweer bezig met versie 0.8.

Centraal in 0.8 is Breakthrough, een recent geïntroduceerde gamemode waar op dit moment feedback over verzameld wordt. En aan de hand van die feedback worden natuurlijk acties uitgezet. The Farm 51 laat nu weten wat die acties precies zijn middels een community update.

De belangrijkste verandering is te vinden bij de plant/defuse zichtbaarheid. Die wordt namelijk verhoogd, zodat spelers het ook door hebben als er iets gebeurt. Hiernaast wordt de manier van terugtrekken aangepast, zodat een team niet kan rushen als de oppositie nog bezig is met zich hergroeperen. Hiernaast zullen stations opnieuw worden plaatst en wordt de puntenverdeling aangepast voor een betere balans.

0.8 is nog lang niet klaar en het ontwikkelteam roept spelers op ook hun feedback op het forum achter te laten, zodat de mode geoptimaliseerd is voor de launch van 0.9.

0 reacties op "The Farm 51 praat ons bij over World War 3's 0.8 update"