hotness 0
News

The Waylanders verlaat dit najaar Early Access

Gepost door

Sinds diens release in juni vorig jaar is RPG The Waylanders voortdurend verbeterd. En terwijl spelers in Early Access beperkt waren tot het Celtische tijdperk, timmerde Gato Savalje Studio gestaag aan de toekomst. Letterlijk...

Want zoals we zien in deze nieuwe trailer, brengt het volgende hoofdstuk ons duizend jaar in de toekomst. Naar middeleeuwen waarin religie de macht heeft gegrepen, magie is verdrongen en zielen van je bondgenoten ronddolen tot je ze laat herrijzen zodat je de nieuwe steden en forten kunt verkennen in vijftig gebieden. Wanneer je dit kunt doen? Vanaf 16 november!

Om de onthulling van de release date te vieren, is The Waylanders een week lang met 20% in prijs verlaagd. Dit betekent dat de reguliere € 34,99 nu € 27,99 is.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "The Waylanders verlaat dit najaar Early Access"