hotness 0
News

Thief geteisterd door verdwijnende save games en gamebreaking bug

Gepost door

In de laatste 24uur zijn heel wat klachten binnengekomen over issues met de stealth-action game Thief. Bij sommige spelers verdwijnen save files of zijn die plots corrupt. Anderen melden dat het plots onmogelijk is geworden om de campaign verder te spelen.

We zouden het ironisch kunnen noemen dat Thief save games plots beginnen te verdwijnen van de harde schijf van vele gamers. We zouden kunnen zeggen dat Garrett ze heeft gestolen. We zouden ook een grapje kunnen maken dat de gamebreaking bug die Thief-bezitters nu ondervinden altijd al in de schaduwen zat te luren en nu zijn slag slaat. Maar dat zullen we niet doen.

De stealth-action game Thief wordt sinds kort geteisterd door twee erg vervelende issues. De eerste corrumpeert of vernietigt save games, de tweede zorgt ervoor dat de campaign blokkeert na Chapter 3. Van het eerste is uw trouwe redacteur gisteren nog het slachtoffer geworden, het tweede zal hij wellicht vanavond ontdekken.

Game-breaking bugs moeten natuurlijk opgelost worden en dat is Eidos ook aan het doen. Ze hebben volgende aankondiging gedaan over de issues met Thief:

We zijn ervan op de hoogte dat een issue sommige Thief-spelers verhindert om bepaalde levels uit te spelen. We nemen dit ernstig en proberen dit probleem nu intern na te bootsen, zodat we het kunnen oplossen.

De problemen met Thief zouden binnenkort van de baan moeten zijn, maar in tussentijd laat je de campaign beter even links liggen. De GameQuarter-review van Thief komt er overigens binnenkort aan.

0 reacties op "Thief geteisterd door verdwijnende save games en gamebreaking bug"