hotness 10
Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate Cover
News

TMNT game krijgt veel gevraagde feature

Cowabunga dudes!

Gepost door

Ter ere van de release van de Nintendo Switch versie aankomende woensdag, heeft Super Evil Megacorp onthuld dat het een feature naar de game gaat brengen waar gamers al lange tijd om vragen: couch co-op.

TMNT-titels zijn er natuurlijk vooral gekomen in de vorm van beat 'em ups, welke je met drie vrienden kon spelen op de bank. Zo kon het hele team echt zij aan zij strijden. Dat Splintered Fate je beperkte tot één turtle per run als je niet online wilde spelen, viel dan ook niet in goede aarde voor de met name wat oudere fans die dit aan zal spreken en nostalgische gevoelens hebben bij lokaal samenspel.

''We hebben geluisterd naar de community en hun grootste verzoek was de toevoeging van couch co-op zodat ze met hun vrienden en familie kunnen spelen,'' vertelt Ian Fielding, hoofd van Super Evil Megacorp. ''Samen spelen is deel van het DNA van Teenage Mutant Ninja Turtles en de kern van SEMC's missie en met Splintered Fate hebben we die extra stap gezet om er zeker van te zijn dat co-op bij launch beschikbaar was voor Switch. We zullen blijven luisteren naar de community en de game gaandeweg verbeteren op basis van feedback van spelers.''

0 reacties op "TMNT game krijgt veel gevraagde feature"