Topvoetballers vechten tegen Godzilla en King Kong in Call of Duty: Warzone

First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Vandaag is het voor Rotterdammers een grote dag, want op de klokslag negen uur begint de finale van de Conference League waar Feyenoord voor de winst zal gaan spelen. Zoals bij voetbal gebruikelijk is zijn krachttermen als ‘titanenstrijd’ al meerdere malen gevallen, maar dat kan niet kloppen. Op het fictieve Rebirth Island vindt de echte titanenstrijd plaats. Drie topvoetballers vochten dapper tegen King Kong en Godzilla in Call of Duty: Operation Monarch.

Het waren de Franse Eduardo Camavinga, de Uruguayaan Federico Valverde en Vinicius Jr. uit Brazilië die uitdagingen aan moesten gaan om beloningen vrij te spelen voor leden van de 433-community. Zo moesten ze schade toebrengen aan de radioactieve superhagedis of aan de koning der Gorilla’s, het S.C.R.E.A.M-apparaat om de Killstreak van de Titans op te roepen en moesten ze in de top vijf komen voor 12.000 extra COD points.

Van deze confrontatie is een film gemaakt die te zien is op de Instagrampagina van 433. Operation Monarch is een tijdelijke spelmodus die vanaf morgen niet meer te spelen is.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner