hotness 0
News

Trek acht open werelden in met de Out in the Open World Bundle van Humble Bundle

Gepost door

We maken er vaker grapjes over als het aankomt op Ubisoft-titels, maar soms lijkt het wel alsof elke game vandaag de dag een open wereld moet hebben. En dat is prima als jij dat leukt vindt. Mocht dat het geval zijn, dan heeft Humble Bundle dé collectie voor jou.

De Out in the Open World Bundle spreekt met zijn naam eigenlijk al voor zich en geeft je acht games in een klap. Zoals we gewend zijn van Humble, gebeurd dit in tiers, waarbij je al een game hebt voor € 1,-. Die game is AER: Memories of Old.

Vervolgens krijgen we tier 2, waarvoor je het gemiddelde moet verslaan. Op het moment van schrijven staat die op € 9,75 en geeft die je naast AER Hurtworld, Supraland, Yooka-Laylee en Kingdom Come: Deliverance - Treasures of the Past. Maar aan die laatste heb je natuurlijk weinig zonder de basis game. Die kun je vinden in tier 3, die je € 9,81 kost. Dus voor € 0,06 meer heb je Kingdom Come: Deliverance erbij en ook nog Ghost Recon: Wildlands én Borderlands: Game of the Year Enhanced.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IGN, Humble Bundle of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Trek acht open werelden in met de Out in the Open World Bundle van Humble Bundle"