hotness 0
Permafrost Cover
News

Trotseer een eeuwige winter in Permafrost

Een nieuwe titel van Toplitz Productions

Gepost door

Terwijl wij ons met zijn alleen druk maken om global warming die dreigt de aarde moeilijker bewoonbaar te maken, kijken SpaceRocket Games en Toplitz Productions precies de andere kant op. Want hoe zou het zijn als we werden verrast door een eeuwige winter?

Nadat de maan wordt vernietigd en de cyclus van de aarde onherroepelijk wordt verstoort, is dit de realiteit geworden in Permafrost. Deze survival game plaatst spelers in een met sneeuw en ijs overgoten landschap nadat het overgrote deel van de mensheid het loodje heeft gelegd. De kunst is nu om de middelen die ze daarbij hebben achtergelaten te gebruiken, om zo jezelf klaar te maken voor deze nieuwe realiteit.

Je bent hierbij niet de enige. Zoals altijd zijn er mensen die de situatie proberen te gebruiken voor eigen gewin. En ook roofdieren zijn wanhopiger dan ooit om eten te vinden. Je hebt daardoor veel meer te vrezen dan doodvriezen in Permafrost.

''Bij Toplitz Productions vergroten we onze aanwezigheid in het survival-genre met zowel crossovertitels als Medieval Dynasty en Sengoku Dynasty als hardcore titels als SERUM. Samenwerken met de bekwame ontwikkelaars bij SpaceRocket Games is de volgende stap in deze reis. Samen zijn we opgewonden om Permafrost te onthullen, onze nieuwste onderneming in het survival-segment, een titel die een moderne post-apocalyptische setting combineert met ingewikkelde resource management en diepgaande survival mechanics, waarmee we spelers een diepgaande en dynamische game-ervaring beloven,'' schrijft Toplitz CEO Matthias Wuensche.

Permafrost kan met maximaal vier spelers worden gespeeld en zal volgens de planning volgend jaar naar Steam Early Access komen.

0 reacties op "Trotseer een eeuwige winter in Permafrost"