hotness 0
News

[Update] Metal Gear Solid V: Ground Zeroes krijgt gratis DLC

Gepost door

Tijdens een live podcast heeft Kojima bekendgemaakt dat Metal Gear Solid V: Ground Zeroes gratis DLC krijgt. Het probleem is echter dat de podcast in het Japans was en daarom veel details nog onduidelijk zijn. De gratis DLC lanceert in Japan op 1 mei op de PlayStation 4, PlayStation 3 en Xbox 360. Waarschijnlijk krijgen Xbox One-bezitters ook de DLC maar aangezien die console nog niet uit is in Japan sprak Kojima daar geen woord over.

Het betreft geen compleet nieuwe DLC. PlayStation 3- en PlayStation 4-bezitters krijgen gratis de Raiden missie. Dit level was eerder enkel beschikbaar op de consoles van Microsoft. Mensen met een Xbox 360 en waarschijnlijk ook Xbox One-bezitters krijgen de Deja Vu missie, welke eerst exclusief beschikbaar was op de PlayStation. Wanneer Kojima officieel de gratis DLC aankondigt zullen we deze post nog updaten met meer details.

Update

Gisteren heeft Konami bovenstaand bericht bevestigd via Twitter. Vanaf 1 mei kunnen alle spelers, ongeacht de console, zowel de Jamais-Vu- als de Déjà-Vu-missie spelen. Ook mensen die de game niet gepre-ordered hadden krijgen de missies, wat eerder nog onduidelijk was.

0 reacties op "[Update] Metal Gear Solid V: Ground Zeroes krijgt gratis DLC"