hotness 0
News

Vecht tegen de onderwereld met Marvel's Midnight Suns

Gepost door

We benoemden het al even in ons nieuwsbericht over Marvel Future Revolution, maar in de Opening Night Live stream van vanavond werden twee nieuwe Marvel-titels aangekondigd. De tweede zijnde Midnight Suns.

In deze game is Lilith door Hydra gewekt, waarna de moeder der demonen poogt om haar nog krachtigere meester terug tot leven te roepen. Dit is slecht nieuws door de Avengers, die de huidige dreiging al niet het hoofd kan bieden en noodgedwongen de hulp moet inschakelen van de Midnight Suns. Dit duistere team specialiseert zich in het bovennatuurlijke en weet daarom dat Lilith enkel ooit verslagen is door haar eigen kind.

Dit kind zul je zelfs als hardcore Marvel-fan niet kennen, daar het een originele held is die speciaal voor deze game gemaakt dit door Firaxis en Marvel samen. Deze held, Hunter, is degene die jij onder de knoppen krijgt, al is het niet de enige. Midnight Suns zal namelijk een turn-based RPG worden, waarin jij karakters als Wolverine, Nico Minoru, Captain America, Blade, Iron Man en Ghost Rider aanstuurt.

"We zijn verheugd om samen te werken met Firaxis Games, die een geschiedenis van het bouwen van uitstekende tactische games combineren met een authentieke liefde voor Marvel's bovennatuurlijke kant," aldus Bill Rosemann, Vice President of Creative bij Marvel Games. "Marvel's Midnight Suns biedt spelers de kans om niet alleen naast legendarische helden te leven, maar ook om een geheel nieuw, origineel verhaal te beleven dat diep in de monsterlijke schaduwen van het Marvel Universum duikt. Duisternis Valt. Sta Op!''

"Ik ben opgegroeid met het lezen en liefhebben van Marvel comics," zegt Jake Solomon, Creative Director voor Marvel's Midnight Suns bij Firaxis Games. "Om toevertrouwd te worden met deze personages en hun verhalen is een eer voor mij en het team. Als je een Marvel-fan bent, of een RPG-fan, of een fan van tactische games, Marvel's Midnight Suns zal deze geliefde personages tot leven laten komen op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien."

Tijdens de aankondiging van vandaag op gamescom: Opening Night Live, presenteerde 2K een verbluffende cinematografische trailer met de dramatische wederopstanding van de Jager - de eerste aanpasbare originele held in het Marvel Universum. Marvel's Midnight Suns is ontwikkeld door Firaxis Games, de legendarische studio achter de wereldberoemde Civilization- en XCOM-franchises, en bevat een iconische verzameling helden uit The Avengers, X-Men, Runaways en meer. De game belooft tactische gevechten met een Super Hero-flair, vriendschappen die de game zullen beïnvloeden en een onvergetelijk avontuur dat de donkere kant van Marvel laat zien.''

"Marvel's Midnight Suns is een ongelooflijk ambitieuze titel die een werkelijk unieke en baanbrekende ervaring lijkt te leveren," aldus David Ismailer, President bij 2K. "Samenwerken met Marvel is een enorme kans, en we hebben er het volste vertrouwen in dat het team van Firaxis weer een uitstekende game zal afleveren."

"Samenwerken met de beste ontwikkelteams zoals Firaxis Games en uitgevers zoals 2K om uitzonderlijk leuke, frisse en originele versies van onze IP te maken, is waar Marvel Games naar streeft," zegt Jay Ong, Executive Vice President van Marvel Games. "Onze teams hebben nauw samengewerkt en de resultaten zullen bovennatuurlijk spannend zijn! We kunnen niet wachten tot onze fans de boeiende en meeslepende wereld binnen Marvel's Midnight Suns kunnen ervaren."

Zoals je hieronder kunt zien, is de enige trailer van het spel puur cinematisch. We hoeven echter niet lang te wachten op gameplay, daar een trailer in die stijl gepland staat voor 1 september, om 11:30.

           

0 reacties op "Vecht tegen de onderwereld met Marvel's Midnight Suns"