Verbeterde visuals maken een wereld van verschil in Mass Effect: Legendary Edition trailer

Met hoe vaak de naam valt zou je het soms vergeten, maar de originele Mass Effect kan langzamerhand worden beschouwd als een retrogame. En met de sluiting van de PS3 Store en de nu al bijkomende problemen, wordt het steeds moeilijker om die te spelen. Daarom waren veel fans van de serie blij toen Mass Effect: Legendary Edition werd onthuld.

Een kans om de iconische trilogie opnieuw te spelen is al reden voor een feestje, maar trailers maakten al duidelijk dat Bioware zich er niet makkelijk vanaf heeft gemaakt. Een feit dat extra duidelijk wordt dankzij een nieuwe vergelijkingstrailer die uitgever Electronic Arts online heeft gezet.

In deze korte video zien we hoe verbeterde lichtinval, 4K textures, meer details en de manier waarop verschillende stoffen ogen en reageren allen bijdragen aan een ervaring die niet aanvoelt als een spel van de Xbox 360. En dat zijn slechts een fractie van de verbeteringen die zijn doorgevoerd.

Mocht je nou interesse hebben in welke creatieve beslissingen men heeft genomen om tot het resultaat van onderstaande trailer te komen? Dan willen we jullie wijzen op deze blogpost die met de trailer samen online kwam en hier dieper op ingaat. Door de relatief technische aard ervan hebben we echter gekozen voor deze samenvatting voor de doorsnee lezer.

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner