hotness 10
Neural Cloud
News

Verken de neural sector in Neural Cloud

Gepost door

Er is een nieuw deel uit in de Grils' Frontline serie. Speel als professor die de Neural Sector moet verkennen in Neural Cloud. Deze nieuwe game beschikbaar op iOS en Android en gemaakt door Sunborn Network Technology. Meer dan twee miljoen mensen hebben zich ingeschreven in de pre-registration, dus je kunt zeggen dat deze mobiele game hoge verwachtingen heeft.

Deze game is een roguelike strategy RPG waarbij jij als professor de Neural Sector moet verkennen. Dit is een grote virtuele wereld waar zich allemaal vermiste neurale data van zogenoemde Dolls te vinden is en die moet jij terughalen. Door een ongeluk is echter deze sector flink beschadigd en nogal instabiel. Spelers zullen Dolls moeten vinden en uiteindelijk een eigen team van Exiles maken om de sector verder te verkennen.

Tijdens de gevechten vergaar je Function Cards die je kunt inleggen als buffs, waardoor het team sterker wordt. Ook moeten de Exiles in een formatie worden geplaatst om zo effectief mogelijk te zijn. Iedere Doll heeft tevens een Ultimate Skill, die met veel graphisch geweld de nodige schade kunnen aanrichten.

Buiten het slagveld kun je de Dolls er een beetje goed uit laten zien. Je koopt kleding voor de Dolls en je kunt tevens jouw appartement van leuke nieuwe meubeltjes voorzien.

0 reacties op "Verken de neural sector in Neural Cloud"