hotness 0
Cartel Tycoon San Rafaela Cover
News

Verken tropische oorden met de nieuwe DLC voor Cartel Tycoon

San Rafaela, here we come!

Gepost door

Business is business; zelfs als die business het daglicht niet kan verdragen. En business blijft enkel goed wanneer het groeit, zo ook wanneer je drugs verhandeld.

Cartel Tycoon brengt ons daarom naar het zonovergoten San Rafaela met zijn nieuwe DLC, die een gebied toevoegt die twee keer zo groot is als de game zelf! Druk je stempel op tropische oorden, gebruik het water als jouw persoonlijke sluiproutes en laat jouw invloed gelden in de politiek, de onderwereld en zelfs bij de politie. Wie weet! Misschien wordt je zelfs de president! Alles is mogelijk met voldoende pegels.

''Net zoals in de game, hebben we geen enkele intentie om te stoppen met het uitbreiden van het Cartel Tycoon-universum,'' schrijft Creative Director Leonid Gorbachov in een e-mail aan GameQuarter. ''We willen dat het voel als een eindeloze ervaring waarin drugsbarons nooit het gevoel hebben dat ze de content ontgroeid zijn. En San Rafaela heeft het allemaal: zonovergoten straten met een briesje en een verhaal met overleving, macht en verraad. Waar hadden we nog meer om kunnen vragen?''

San Rafaela is nu beschikbaar op Steam, Epic Games Store en Good Old Games voor respectievelijk € 14,79, € 13,49 en $ 13.34.

0 reacties op "Verken tropische oorden met de nieuwe DLC voor Cartel Tycoon"