hotness 0
Quasimorph Cover
News

Vier de launch van Quasimorph met korting op de game

Strategie met een snufje horror

Gepost door

Quasimorph, een tactical RPG met een mespuntje horror voor de sfeer, is sinds gisteren beschikbaar via Steam Early Access. En zoals we ondertussen gewend zijn, betekent dit tevens dat je korting krijgt als je er snel bij bent.

De launch-korting die we in dit geval voor onze kiezen krijgen is 10%, hetgeen betekent dat de prijs van € 19,99 daalt naar € 17,99. Dit is echter enkel wanneer je de base game haalt. Ga je voor de Supporter Bundle, welke naast het spel ook de Supporter DLC bevat, dan stijgt het naar 16% en betaal je in plaats van € 29,74 voor het geheel maar € 24,96.

Deze Supporter DLC kost dus normaliter € 9,75 en daarvoor krijg je geen extra campaign of iets dergelijks. In plaats daarvan krijg je een unieke skin voor je magnum, drie eerdere builds van de game met geschrapte content, een digital soundtrack die gaandeweg zal worden uitgebreid als er meer content wordt toegevoegd, artwork en een T-shirt design wat je zelfs kan laten printen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Valve, Hypetrain Digital of Magnum Scriptum, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Vier de launch van Quasimorph met korting op de game"