hotness 0
Wonder Woman Cover
News

Warner Bros. benadrukt: Wonder Woman bevat geen live-service-elementen

Een vacature doet anders vermoeden

Gepost door

De aankomende Wonder Woman game van Monolith en Warner Bros. zal geen live-service-elementen bevatten. Zo bevestigt de uitgever nadat een vacature van Monolith die zorgen deed oplaaien.

In de vacature in kwestie werd gezocht naar iemand die kon helpen bij een ''superhelden-ervaring die even episch is als Wonder Woman zelf''. Niets mis mee, behalve dat in diezelfde vacature ook stond dat kandidaten die ervaring hebben met het onderhouden van live-service-producten een streepje voor hebben.

Volgens een verklaring richting IGN heeft dit geen betrekking op Wonder Woman zelf en zal dit een ''singleplayer action-adventure worden in een dynamische open wereld.'' Dit kan natuurlijk gelogen zijn, maar waarschijnlijk is dat deze vacature ook al kijkt naar andere projecten die intern in productie zijn of toekomstplannen die wel live-service-elementen zullen bevatten.

De nieuwe Wonder Woman-titel zal wederom gebruik maken van Monolith Productions' Nemesis-systeem, hetgeen het introduceerde in Middle-Earth: Shadow of Mordor. Hoe het hier precies zal werken valt nog te bezien.

0 reacties op "Warner Bros. benadrukt: Wonder Woman bevat geen live-service-elementen"