hotness 0
news

Zet je cowboyhoed op, want Hard West 2 is uit

Gepost door
op

Wanneer je in Amerika van de kust naar het midden van Amerika trok, was er een hele lap grond waar geen grenzen waren. Er waren geen wetten en er was bijna geen gezag. Het leven was er hard. Stadjes waren niet meer dan een straten met een bordeel, wat winkels en woningen. Talloze films hebben geprobeerd de sfeer van het Wilde Westen een gezicht te geven en zo nu en dan komen er games die hetzelfde proberen. Nu doet de ontwikkelstudio Ice Code Games een poging door het in een turn-based strategy game te gieten met Hard West 2. Maar ontwikkelaar doet het wel origineel, want in hun creatie is het Wilde Westen een plaats waar het onmogelijke de waarheid is.

De oplichter Gin Carter berooft de legendarische "ghost train" op zoek naar goud, maar ontdekt dat de duivel zelf rondspookt in dit grote wonder van de negentiende eeuw. Dat is dikke pech voor Gin, want hij zal nu hard zijn best moeten doen om, vergezeld met een groep vogelvrij verklaarde schurken, zijn ziel te redden in een land dat in de ban is van de duisternis.

De game is uit op de PC en verkrijgbaar via Steam en GOG.com. Tot 11 augustus is er 10% korting bij de aanschaf op de game.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

 

0 reacties op "Zet je cowboyhoed op, want Hard West 2 is uit"