hotness 18
rebirth-story-1-IZLd81x9l
News

Stelling: Het game-jaar 2024 komt maar langzaam op gang

Hoe denkt de redactie over deze stelling?

Gepost door

Het game-jaar 2024 komt maar langzaam op gang, deze stelling legde ik voor aan de redactie. Nu vraag je jezelf wellicht af waarom ik deze stelling heb voorgeschoteld. Het antwoord vind je in mijn reactie op deze stelling.

Stefan

Voor mij persoonlijk komt het game-jaar 2024 maar langzaam op gang. Enerzijds komt dit doordat er weinig titels voorbijkomen die mijn interesse weten te wekken, anderzijds ligt dit waarschijnlijk eveneens aan het feit dat ik wat minder met gamen bezig ben. Ik heb het tegenwoordig vrij druk en spendeer het gros van mijn tijd daarom aan andere dingen. Als ik echter naar de lijst met titels kijk, dan zijn er voor menig gamer al aardig wat mooie titels voorbij gekomen, maar voor mij persoonlijk valt het dit jaar nog een beetje tegen.

Sil

Bruh, you drunk? Hoe kun je met TEKKEN 8, Final Fantasy VII: Rebirth, Rise of The Ronin, Criminal Border Part 2, Like a Dragon: Infinite Wealth, HELLDIVERS 2, Princess Peach, The Outlast Trails, Dragon's Dogma 2 en natuurlijk AAAA-titel Skull & Bones in het eerste kwartaal het langzaam op gang vinden komen? Natuurlijk, niet elke titel is voor elke persoon en een van die games is overduidelijk een grap, maar ik denk dat ik in het eerste kwartaal van 2024 meer tofs ga spelen dan in het laatste kwartaal van 2023.

Skull-and-Bones

Peter

Persoonlijk ben ik nog aan het bijkomen van 2023 en ben ik wat minder bezig met games. Alle afdankertjes van 2023 en Final Fantasy VII Rebirth komen in het begin van dit jaar. Daar zitten grote titels bij. Er is nu al een titel uitgekomen, namelijk HELLDIVERS 2, die door meer mensen gelijktijdig zijn gespeeld dan Call of Duty en Fortnite op PSN, wat wel iets zegt over nieuwe release die erg populair zijn. Ook Palworld breekt alle records op de PC. Ik ben het wel eens met de stelling, maar dat komt omdat Homeworld 3 niet in maart, maar mei uitkomt.

Mario

Ligt er aan op wat voor games je zit te wachten. Voor mij persoonlijk is het jaar heel goed begonnen qua games. Januari begon voor mij sterk met Like a Dragon: Infinite Wealth en Prince of Persia: The Lost Crown. Die trend zet in februari en maart door met releases als Skull & Bones , Final Fantasy VII Rebirth, Rise of the Ronin , Alone in the Dark en Dragon's Dogma 2. Ik ben juist "bang" dat het jaar halverwege juist gaat inkakken qua games, al is dat ook niet zo'n ramp want Final Fantasy VII Rebirth en Skull & Bones zullen mij een aantal weken zoet houden (ik weet het; over laatst genoemde wil niet iedereen dat horen).

David

2024 draait op volle toeren. Er zijn heel wat grote releases in de eerste twee maanden en zelfs de meest geanticipeerde game van 2024, Final Fantasy VII Rebirth, komt ook uit in februari.

Twee langverwachte uitgestelde live service games zijn eindelijk uitgebracht: Skull & Bones en Suicide Squad. Zoals verwacht waren dit niet de grote titels die ze wilden zijn. Maar een paar grote underdog-verrassingen zoals Pacific Drive, HELLDIVERS II en Palworld lijken wel veel succes en lof te krijgen.

Sander

Hoewel het aantal games dat mijn interesse weet te wekken niet groots aanwezig is, denk ik dat er al genoeg lekkers voorbij is gekomen voor menig gamer. Er zullen misschien weinig tot geen gigantische exclusives gelanceerd zijn tot op heden, maar er viel genoeg te kiezen!

0 reacties op "Stelling: Het game-jaar 2024 komt maar langzaam op gang"