hotness 17
7-sequels-we-are-still-waiting-to-see-866493
News

Vraag aan de redactie: van welke serie zou jij graag een remaster of vervolg zien?

Een simpele vraag

Gepost door

Elke maand stellen we een vraag aan de redactie en elke maand doen we ons best om iets origineels te verzinnen. Met de nasleep van Summer Game Fest en diens vele reveals hadden we ditmaal echter een hele simpele vraag. Van welke serie had je graag een remaster of vervolg gezien op dat evenement?

Stefan

Ik zou heel graag weer een Medal of Honor zien of liever nog een remake van Medal of Honor: Allied Assault. Als kind heb ik deze game echt uuuuren gespeeld en hier is het gamen voor mij echt begonnen. Deze game wist mij naar lan party’s te trekken en zelfs een kleine rol te spelen in een mod voor deze game. Deze mod is later gemigreerd naar Call of Duty en is beter bekend als Call of Duty: Operation Market Garden. Ik zou dan ook niets liever willen dan een remake van deze fantastische titel!

Sil

Mijn antwoord is een treurige, daar ik weet dat we het nooit meer gaan krijgen. Wat ik persoonlijk graag had gezien, was een vervolg op Stella Glow op de 3DS. De studio die erachter zat is echter kopje onder gegaan en zover ik heb kunnen vinden, heeft niemand de IP daarna opgekocht. De killer soundtrack zal me daarom tot het eind der tijd gerust moeten stellen.

Mario

Ik zal een kort maar krachtig antwoord geven: Legacy of Kain: Soul Reaver, dat is waar ik zowel een remaster ( of remake) en een vervolg op wil zien. Ik heb het origineel grijs gespeeld en ik zou hem in modern jasje weer helemaal grijs spelen. Nu ik er aan denk is er nog één game die van mij een remaster mag krijgen en dat is Soldier of Fortune (2), voor mij hands down de beste first person shooter ooit gemaakt. Maar beide zullen bij een droom blijven.

Sander

Daar is maar een antwoord op te bedenken: The Battle for Middle-Earth 2. De game wordt onofficieel al in de steigers gezet, maar de vraag is of dat project ooit het daglicht gaat zien. Het probleem zit hem natuurlijk voornamelijk in de licenties, maar een remaster zou een regelrechte verkoophit zijn, mark my words.

Peter

Op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC kwam in 2008 een game met de naam FUEL. Dit is een racegame met denk ik wel de grootste open wereld die ooit is gemaakt. De game ging om een wereld waar benzine zo zeldzaam was geworden dat je ervoor moest racen. Het verhaal sloeg nergens op, maar het racen was leuk en die open wereld was onvoorstelbaar groot. Enkele maanden geleden wilde ik hem weer eens proberen, maar tot mijn verbazing is hij nergens meer te koop. Zelfs op de PC is hij niet verkrijgbaar. Aangezien Codemasters nu van EA is, denk ik niet dat een remake of remaster ooit uit zal komen. EA weet altijd precies datgene te doen wat ik niet wil en aangezien FUEL niet al te goed werd ontvangen, verwacht ik niet zij er ooit iets mee willen doen.

0 reacties op "Vraag aan de redactie: van welke serie zou jij graag een remaster of vervolg zien?"