hotness 11
Phil Spencer Cover
News

Bizar applaus tijdens Phil Spencer interview heeft logische verklaring

Smaakvol is die niet

Gepost door

Xbox was zonder twijfel dé grote winnaar van Summer Game Fest. Niet enkel hun eigen showcase overschaduwde die van Geoff Keighley, maar Phil dook rondom het evenement ook overal op om broodnodige positieve PR naar het bedrijf te brengen.

Een van de plekken waar hij verscheen, was tijdens IGN Live, waar hij werd geïnterviewd voor een live publiek. En een specifiek moment hiervan is sindsdien onder de loep komen te liggen vanwege hoe ontzettend bizar het is.

Tijdens het interview wordt de recente sluiting van verschillende studio's aangehaald, waarbij Tango Gameworks specifiek bij naam wordt genoemd. De host vraagt wat tot dit voor velen onbegrijpelijke besluit heeft geleid, waarop Phil antwoordt met een heel typerend politiek correct maar uiteindelijk compleet nietszeggend antwoord. Jammer, maar natuurlijk wel wat je zou verwachten in zo'n situatie. Wat je echter niet zou verwachten, is wat hier op volgt; het publiek dat applaudisseert.

Dankzij een persoon die in dat publiek zat, hebben we nu een antwoord op de vraag waarom men dit een goed idee vond. Voor aanvang van de show had IGN het publiek laten weten dat men prijzen als gaming headsets uit zou delen aan het publiek als die genoeg deden juichen en luid waren om sfeer erin te houden. Iedereen kreeg zelfs gratis energy drinks gedurende het weekend om dit te faciliteren.

Het onnatuurlijke gejuich was dus niet exclusief voorbehouden aan ome Philly, maar was enkel degene waar het extreem ontoepasselijk voelde, waardoor juist die de aandacht van social media trok. Misschien dat IGN voor volgend jaar een les moet trekken van oude sitcoms en met een bordje aan moet geven wanneer ze een lachtrack willen...

0 reacties op "Bizar applaus tijdens Phil Spencer interview heeft logische verklaring"