hotness 13
ROBOBEAT Cover
News

BPM: Bullets Per Minute maakt een gastoptreden in ROBOBEAT

Twee games die prima na elkaar te spelen zijn

Gepost door

Wanneer first-person rhythm shooter ROBOBEAT volgende week verschijnt, zullen spelers erin een speciale kamer kunnen vinden ter ere van genrepionier BPM: Bullets Per Minute. Zo werd zojuist onthuld door Kwalee.

In de game zullen spelers een verborgen kamer kunnen vinden in de stijl van BPM. Hierin liggen twee cassettes met de tracks Judgement en The Crypt van datzelfde spel, welke je vervolgens door kunt spelen in ROBOBEAT.

Een tribute is natuurlijk altijd leuk, vooral wanneer het is aan een game die in zekere zin de fundering heeft gelegd voor hetgeen je op dat moment aan het spelen bent, maar dat is natuurlijk niet voldoende om de tracks te mogen gebruiken. Deze easter egg is dan ook een formele samenwerking, welke nadien verder zal worden doorgetrokken. Op de Steam-pagina van beide spellen zal namelijk de RoboBeats Per Minute Bundle verschijnen, je 10% korting geeft op de games tezamen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "BPM: Bullets Per Minute maakt een gastoptreden in ROBOBEAT"