hotness 0
HARVESTELLA
News

Combineer een JRPG met een life simulator in HARVESTELLA

Nu te koop op de Nintendo Switch en de PC

Gepost door

SQUARE ENIX heeft hun nieuwe JRPG HARVESTELLA uitgebracht. Deze game is best bijzonder. Met concept art van Isamu Kamikokuryo ( FINAL FANTASY XII ) en muziek van Go Shiina (de Tales-serie) kun je rustig zeggen dat dit gemaakt door een mooie combinatie van heuse artiesten die weten wat ze moeten doen om een goede JRPG te maken.

De game speelt zich af in een typische fantasy spelwereld waarin vier gigantische kristallen, de Seaslight, zorgen voor overgangen in de seizoenen. Dat is tot zover prima, tot het moment dat er storingen ontstaan in de overgangen van de ene naar de andere kristal, wat leidt tot de Quietus (niet te verwarren met het woord coitus), waardoor gewassen mislukken en hongersnood dreigt. En waar hongersnood dreigt, gaat alles mis. Dus het is aan jou hier iets aan te doen.

In deze game staat het verbouwen van gewassen, grondstoffen gebruiken en items maken centraal. Dit is belangrijk, zodat je de mogelijkheid hebt om levend uit de Quests te komen die je zult moeten doen om de wereld te redden.

De game is digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en op de PC via Steam. Voor de Nintendo Switch is er ook een fysieke versie en tevens een downloadbare demo verkrijgbaar.

0 reacties op "Combineer een JRPG met een life simulator in HARVESTELLA"