hotness 18
Helldivers II
News

Community Manager van Helldivers 2 "ontslagen"

Hij was er letterlijk voor de Helldivers

Gepost door

Iedereen die het game-nieuws een beetje volgt, heeft natuurlijk meegekregen dat Sony weer een controverse rijker is. Omdat ze zo nodig een PSN-account verplicht wouden maken voor elke Helldivers 2-speler, dus niet alleen voor de PS5 users maar ook voor de PC users.

Nu heeft Sony deze verplichting gelukkig weer teruggedraaid na dat veel gamers hun mening en standpunten niet onder stoelen of banken staken. Dit deden ze onder andere door de game op Steam te review bomben en dat heeft dus heel goed gewerkt. Maar voor één iemand is het nu toch nog een bittere koek geworden en die persoon is Spitzerfx, een (nu) voormalig Community Manager van de game.

Helldivers 2 Spitzerfx

Want hij is namelijk uit deze functie gezet. Nu vraag je je misschien af waarom is hij nu "ontslagen"? Nou omdat hij onder andere de gamers heeft aangemoedigd om de game te review bomben op Steam. En hoewel dit natuurlijk een erg mooi gebaar was naar de community van de game, is het natuurlijk wel begrijpelijk dat Arrowhead Game Studios en Sony niet blij zijn met dit soort acties van hun eigen medewerkers.

0 reacties op "Community Manager van Helldivers 2 "ontslagen""