hotness 13
Cyber Manhunt 2: New World
News

Cyber Manhunt 2: New World is in Early Access

Een AI die mensen mag achtervolgen? Count me in!

Gepost door

Cyber Manhunt is een RPG die een spiegel voor de samenleving wilde houden hoe het kan gaan in de toekomst als we AI teveel in ons leven loslaten. Cyber Manhunt 2: New World is nu uit en die gaat verder waar Cyber Manhunt is gestopt.

Het verhaal van Cyber Manhunt 2: New World staat volledig los van het eerste deel en je kunt beide games dan ook los van elkaar spelen. In de game speel je een AI detective die probeerd om geheimen van mensen te achterhalen en zo in te kunnen grijpen in de levens van deze mensen. Om dit te doen moet jij voor de AI puzzels oplossen en bijvoorbeeld social engineering toepassen om bij je doel te komen.

Met social engineering worden mensen gebruikt tegen zichzelf. Iedereen kent de e-mails wel van dochters die geld nodig hebben en als je op 'deze link' klikt, dan kun je het overmaken of je moet bijvoorbeeld cadeaukaarten kopen en sturen naar iemand in een Aziatisch land. Er wordt ingespeeld in jouw empathie en als je reageert dan kan je dat duur komen te staan.

Aldric Chang, CEO van Spiral Up Games, de ontwikkelaars van de uitgever: "Het getalenteerde team van Aluba Studio heeft opnieuw uitgeblonken in Cyber Manhunt 2: New World, en een spel gemaakt dat zowel relevant als diepgaand is. Dit vervolg bouwt voort op de solide basis van zijn voorganger en introduceert nog complexere puzzels en een nagelbijtende verhaallijn die spelers scherp houdt. We zijn ontzettend enthousiast om deze game in Early Access te lanceren en spelers een spelervaring te bieden die zowel boeiend als intellectueel stimulerend

Cyber Manhunt 2 : New World is nu uit op de PC via Steam. Hij is momenteel in Early Access. Je krijgt 40% korting voor de aanschaf van het eerste deel.

0 reacties op "Cyber Manhunt 2: New World is in Early Access"