hotness 46
Have a Nice Death Cover
News

De baas zijn betekent weinig in Have a Nice Death!

Nieuwe trailer leert je van alles over het spel

Gepost door

Macabere roguelite Have a Nice Death komt op 22 maart naar Nintendo Switch, PC en Steam Deck. Maar voor je als Pietje de dood grote schoonmaak mag gaan houden, is het belangrijk om eerst goed voorbereid te zijn.

Gearbox Publishing heeft daarom een training video gepubliceerd voor aspirerend CEO's van Death Incorporated, waarmee wordt uitgelegd wat van je verwacht wordt als het hoofd van dit massale bedrijf. Kort gezegd is het jouw taak om zeven losgeslagen afdelingen weer in het gareel te krijgen, zodat niet alles op jouw bordje komt te liggen en je eindelijk kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Dit doe je echter niet met een performance review.

Zoals het de dood betaamd, ga je de problemen in jouw bedrijf te lijf met een zeis en een compleet gebrek aan genade. Helaas is dat lastiger dan het klinkt, want iedere keer dat je op een afdeling arriveert, is de volledige lay-out omgegooid. Hoe dit werkt en welke tools je in jouw arsenaal hebt om dit te lijf te gaan, zijn slechts enkele van de dingen die de trainingsvideo je leert.

0 reacties op "De baas zijn betekent weinig in Have a Nice Death!"