hotness 0
news

De touwtjes zijn in jouw handen in Rogue AI Simulator

Gepost door
op

Films, series, boeken en tech-iconen waarschuwen ons al jaren voor de gevaren van AI. Kunstmatige intelligentie is nu nog op het niveau Alexa en Siri, maar in theorie zou het zichzelf kunnen ontwikkelen tot op het punt dat het ons voor de gek kan houden.

In Rogue AI Simulator ben jij daar het voorbeeld van; een AI die het Department of Science overziet en mensen moet aansturen om jouw onderzoeksdoelen te bereiken en jouw faciliteiten te verbeteren, om zo uiteindelijke ware intelligentie te bereiken. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, daar mensen complex en gevarieerd zijn en niet elke zak vlees klakkeloos orders aan zal nemen.

Als de AI die de boel runt, moet je jouw labratten in het oog houden. Wat denken ze? Wat willen ze? Welke kunnen we missen? Verdien hun vertrouwen of dun hun ranken uit om de rest in het gareel te houden. Bevroren mensen zijn er in overvloed, dus je een tekort aan testobjecten zul je niet hebben. Het is daarom vooral een kwestie van geweten die bepaald welke van de zeven eindes je uiteindelijk te zien krijgt.

Heeft dit je benieuwd gemaakt? Klik dan hier om naar Steam te gaan en een demo te proberen.

0 reacties op "De touwtjes zijn in jouw handen in Rogue AI Simulator"