hotness 0
News

De trailer van Hell Pie is...uniek

Gepost door

Nu tools om videogames mee te ontwikkelen steeds toegankelijker worden, kunnen steeds meer mensen de videogames in hun gedachten werkelijkheid maken. En dat levert soms bijzondere resultaten op.

Hell Pie mag wat ons betreft als een voorbeeld hiervan dienen. Deze 3D platformer laat ons spelen als Nate, een demoon die de taak heeft gekregen om ingrediƫnten te verzamelen voor Satans ranzige verjaardagstaart. Dit doet hij niet alleen, maar met een Cherub-slaaf genaamd Nugget, die je tevens kunt gebruiken als wapen en grappling hook. Hijzelf is gelukkig ook niet nutteloos, daar hij verschillende krachten krijgt afhankelijk van welke hoornen hij heeft.

''Hell Pie is een spel waarbij we veel lol hadden bij het maken ervan en we kunnen niet wachten om alles obsceniteit en gekkigheid met de wereld te delen wanneer het verschijnt op PlayStation, Xbox, Switch en PC op 21 juli,'' schrijft Sluggerly CEO Christian Patorra in de persmail. ''We zijn er zeker van dat iedereen die onze liefde voor klassieke 3D platformers deelt hetgeen wat we aan het bekokstoven zijn leuk gaat vinden.''

 

 

0 reacties op "De trailer van Hell Pie is...uniek"