hotness 0
Suicide Squad: Kill the Justice League
News

Dit is wat je kunt verwachten in het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League

Ja, deze game bestaat ook nog

Gepost door

Een kleine twee maanden geleden maakte ik een review voor Suicide Squad: Kill the Justice League. Hoewel de game enigszins vermakelijk is, kan niet worden ontkend dat het een beetje leeg aanvoelde. Dat uiteindelijk er seizoenen zouden komen bij deze game-as-a-service was te verwachten en nu is het zover. Hier een lijst met alles wat je kunt verwachten voor het eerste seizoen van deze game.

The Joker is terug van weggeweest

Het eerste seizoen is nog nauwelijks begonnen en meteen wordt er met de hoofdprijs gegooid, want je mag nu spelen met het bekendste personage uit de DC-universe. Joker wordt gered uit de Elseworld, waar een andere versie van deze psychopatische clown zich bevond. Joker ziet er dan ook anders uit dan we tot nu toe gewend zijn, maar dat zal denk ik geen nieuws zijn, want hij ziet er altijd anders uit.

Twee nieuwe hoofdstukken

Er worden twee nieuwe hoofdstukken toegevoegd aan de game. In deze twee afleveringen zijn er voor de spelers nieuwe uitrustingen beschikbaar gesteld die zijn geïnspireerd op bekende DC-slechterikken, zoals Scarecrow en Two-Face.

Nieuwe trailer

Om beter te kunnen zien wat je kunt verwachten van met name Joker, kun je nu onderstaande trailer bekijken.

0 reacties op "Dit is wat je kunt verwachten in het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League"