hotness 12
Dragon Age: The Veilguard Cover
News

EA toont gameplay van Dragon Age: The Veilguard

Het blijkt iets anders te zijn dan wij dachten

Gepost door

De trailer die tijdens de Xbox Games Showcase werd getoond van Dragon Age: The Veilguard, voorheen Dragon Age: Dreadwolf, viel niet bij iedereen ten goede aarde. Het cartooneske uiterlijk en de luchtige toon voelden volgens velen niet als Dragon Age en de game gaf, gevoed door jarenlange geruchten erover, ook sterk het gevoel van een live-service, ook bij ondergetekende toen hij live coverage ervan deed.

Dit blijkt echter niet het geval te zijn. Een twintig minuten durende gameplay-presentatie duikt in dingen als de spelwereld, het verhaal van oude elvengoden die terugkeren voor werelddominantie, je reisgezellen, gameplaymechanics en meer. En het maakt één ding duidelijk: dit is gewoon een singleplayer-avontuur! Of dit ook een avontuur is dat jou aanspreekt, kun je zelf bepalen na het zien van de trailer.

“We willen dat elk moment in het uitgebreide verhaal van Dragon Age: The Veilguard impact heeft,” aldus Corinne Busche, Game Director van Dragon Age: The Veilguard. "Spelers reizen af naar meer gebieden dan ooit tevoren in een Dragon Age-game. Tijdens hun reis moeten ze hun vaardigheden continu upgraden en aanpassen om de steeds sterkere vijanden te verslaan. Daarnaast combineert ons gevechtssysteem vloeiende, dynamische actie met de diepgaande rpg-strategie waar de serie bekend om staat. Vandaag willen we spelers van over de hele wereld een eerste indruk geven van deze ervaring, die de meesterlijke en meeslepende singleplayer rpgs van BioWare omarmt en naar een hoger niveau tilt.”

0 reacties op "EA toont gameplay van Dragon Age: The Veilguard"