Er komt eindelijk een vervolg op BLUE REFLECTION

Wie denkt aan ontwikkelaar Gust, denkt vrijwel zeker aan de vele Atelier-games die ze door de jaren heen geproduceerd hebben. Dat is echter niet het enige wat uit hun keuken komt.

Vier jaar geleden verscheen BLUE REFLECTION, een JRPG met isekai-elementen en een focus op vriendschap en samenwerking. Een nieuwe franchise, die direct in de smaak viel bij liefhebbers van het genre. Dat een vervolg maar niet kwam was daarom teleurstellend. Maar op 9 november schijnt de zomerzon opnieuw met de komst van BLUE REFLECTION: Second Light voor PlayStation 4, PC en Nintendo Switch. De game is overigens geen direct vervolg op het eerste deel, maar volgt een drietal nieuwe heldinnen: Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo, en Yuki Kinjou.

Dit drietal wordt naar een andere wereld getrokken vol monsters, maar zonder herinneringen. En alsof dat nog niet vreemd genoeg is, is er ook nog een school...die in de lucht zweeft. Om de mysteries van deze vreemde omgeving te ontrafelen moeten de dames samen werken om te overleven en verborgen krachten naar het oppervlak te brengen. Dit doen ze door als persoon te groeien, met elkaar te binden, nieuwe voorwerpen te craften en de school te verbeteren. Hoe dat precies werkt ontdekken we dit najaar. Tot die tijd moet je het doen met deze trailer, die de nieuwe designs van Mel Kishida prachtig in beeld brengt.

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner