hotness 0
FIFA 23
News

FIFA 23 is klaar voor het WK in Qatar

De FIFA World Cup 2022-update is gratis beschikbaar

Gepost door

Het WK 2022. Als normale burger kom je er niet op onderuit. Binnenkort strijden de Nederlanders en de Belgen weer om de Victory, zoals deze befaamde beker heet, voor zich te winnen. Hoe het ook zal gaan, FIFA 23 is er klaar voor.

Om de update te vieren heeft EA Sports speciale World Cup Covers voor FIFA 23 laten maken. Ook de buitengewoon competente, getalenteerde, alles kunnende Nederlandse wereldster Virgil van Dijk heeft zijn eigen cover. Hoewel ook Van Perzie wordt afgebeeld, heeft hij geen eigen cover, want het is niet voor iedereen feest. Vermoedelijk komt dit, omdat hij deelneemt aan het toernooi.

Het voordeel van een levende legende is, dat ze zelf ook iets kunnen zeggen over hun betrokkenheid bij deze game: "Het is fantastisch om naast een legende als Robin van Persie op de cover van deze speciale FIFA World Cup Cover van FIFA 23 te staan. Hopelijk kan ik mijn land net zo vertegenwoordigen als hij heeft gedaan op het grootste voetbaltoernooi ter wereld."

Wat een cover precies is wilt het communiqué dat EA heeft uitgebracht niet vertellen, maar vermoedelijk is het niet meer dan een afbeelding met bekende voetballers erop. Dus je kunt zeggen, bof jij even als je het spel hebt. Vroeger moest je weken lang Panini-plaatjes plakken in een album, maar nu heb je de cover gewoon tot je beschikking. We leven in mooie tijden.

Verder komen er diverse nieuwe modi die in het teken staan van het WK. Zo kun je in FIFA één op één het toernooi naspelen. Er komt ook een modus die FIFA World Cup Live heet. Deze loopt van 21 november tot 18 december en volgt live de exacte situatie zoals die op dat moment op het WK is. Verliest België bijvoorbeeld van Nederland, wat ik heel onwaarschijnlijk acht, dan zou je kunnen kiezen om zelf als België te spelen en dan te zien wat er verder in het WK gebeurt.

Ook voor FIFA Ultimate Team zijn er diverse World Cup-campagnes. Er verschijnen speleritems die upgraden naarmate een land vordert in het toernooi.

0 reacties op "FIFA 23 is klaar voor het WK in Qatar"