hotness 0
Goalgetter
News

Fifa combineert Call of Duty in Goalgetter

Deze first person football manager krijgt een Kickstarter-campagne

Gepost door

Er komen iedere maand zoveel games dat ik mij nog weleens afvraagt of het ooit nog weleens voor gaat komen dat iemand met een echt origineel idee komt waarbij je je af kunt vragen waarom dit niet eerder is bedacht. Een first person voetbalgame is er absoluut eentje van die categorie. Vanaf 29 november komt er echter een Kickstarter campagne van dit genre met de naam Goalgetter.

In deze game krijg je de mogelijkheid om een voetballer te zijn in een club die deelneemt aan de grote Europese competities. Je zult als speler hard je best moeten doen om mee te mogen doen en jezelf omhoog te werken in misschien wel het meest onvergeeflijke topsport milieu.

Maar als je eenmaal aan de top bent van de steile berg stroomt het geld binnen en krijg je ook de mogelijkheden om dat even snel te verliezen door lekker te gokken en overdreven dure auto's te kopen. Maar pas op! Het is en blijft een steile berg en verlies je jouw evenwicht, dan rol je al snel met een duizelingwekkend tempo terug naar de afgrond waar je ooit vandaan kwam.

0 reacties op "Fifa combineert Call of Duty in Goalgetter"